NLP-Music.com · info@NLP-Music.com
Nyheter
Juli, 2012
Priserna på våra artiklar har uppdaterats i Grammotex.

April, 2012
Vi har nu flyttat in i vår nya studio. Vi kommer under sommaren att testköra och uppgradera vår utrustning.NLP Records     Nyheter     Artister     Revolver     Katalog
Tillbaka till artister

DJAVUL

Djävul... Bara namnet väcker en del frågor... Men med bandmedlemmar som Pidde, Paulus och Klimpen så börjar det sakta utkristallisera sig.

Efter ett antal år i vad som kallats Sveriges mest dekadenta band genom alla tider fick Sinn Fenn-grabbarna en erbjudan av Peter Olsson att dra igång ett bandprojekt vilket skulle spela svenska låtar som passade in på våra pubar och barer och som folk ville hoppa och dansa till. Eftersom ingen av grabbarna tackar nej till att varken spela, dricka sprit eller att härja runt i största allmänhet så var grunden för ett rock n`roll band med namnet Djävul ett faktum.

Att namnet Djävul skulle ha någonting att göra med hur folk levt sina liv eller hur man ibland uppfattats av andra förnekas av samtliga inblandade... Sångaren Mattias Osbäck kontaktades och blev erbjuden ledartröjan och ett antal öl (ingen vet dock hur många). Men det var i alla fall tillräckligt för att Mattias skulle hoppa med. Mattias drog i sin tur med sig sångerskan Hanna Nilsson som förstärkning på sångfronten. För sjunga, det kan inte grabbarna.


Djävul
"Alla människor föds nakna"
BTRCD 26

01. Maria
02. En resa i det blå
03. Tidsnöd
04. Herr ambivalent
05. Bättre än så här kan det alltid bli
06. Bakom illusionen
07. Villes tango
08. En kärleksförklaring
09. Ödets ironi
10. Det förlorade landet

Nu tillgänglig via CDON!

Hemsida:

www.djavul.se
www.myspace.com/djvul
Paulus Lindén
Per Westerholm
Stefan Ottosson
Peter Olsson
Mattias Osbäck
Jimmy Svensson
Hanna Nilsson

©2002 NLP Music · Design by Henrik K Johansson.