NLP-Music.com · info@NLP-Music.com
Nyheter
Juli, 2012
Priserna på våra artiklar har uppdaterats i Grammotex.

April, 2012
Vi har nu flyttat in i vår nya studio. Vi kommer under sommaren att testköra och uppgradera vår utrustning.NLP Studio     Prisuppgifter     Kontrollrum     Studiorum     Relaxrum


NLP Studio (tidigare känd som Studio Basement) är en fullt utrustad musikstudio i Nybro (tre mil väster om Kalmar i Småland) med målsättningen att kunna erbjuda inspelning av hög klass till ett så konkurrenskraftigt pris som möjligt. Lokalerna på 150 kvm är helt nyrenoverade i en trivsam miljö.

Inspelning

Inspelningen sker med Cubase SX. Vi har även 20-bitars ADAT-bandspelare som används vid behov. Vidare så kan studion erbjuda mastering för en låg kostnad. Masteringen görs i programmet Wavelab som är ett toppmodernt och kraftfullt verktyg. Vi kan även tillgodose önskemål om CD-kopiering, CD-framställning och musikproduktion.


Vid behov så finns även studions kvalitetsinstrument att tillgå av märken som t.ex. Gibson, Fender och Sonor. Ni får även tillgång till ett stort ljudbibliotek och ett akustiskt piano. Övernattningsmöjligheter, TV-rum och kök finns även till förfogande.

Karaoke

Karaoke har blivit ett uppskattat inslag i t.ex. företagsfester, möhippor och svensexor!


Vi har ett stort bibliotek med allt från de gamla klassikerna till de senaste schlagerhitsen. Har ni några funderingar eller önskemål? Tveka inte att kontakta oss!


©2002 NLP Music · Design by Henrik K Johansson.