NLP-Music.com · info@NLP-Music.com
Nyheter
Juli, 2012
Priserna på våra artiklar har uppdaterats i Grammotex.

April, 2012
Vi har nu flyttat in i vår nya studio. Vi kommer under sommaren att testköra och uppgradera vår utrustning.NLP Studio     Prisuppgifter     Kontrollrum     Studiorum     Relaxrum
Prisuppgifter

Vi har paketpris för inspelning under en helg (fredag-söndag). Då ingår även ett exemplar av inspelningen på en CD-R skiva (omastrad). Flerkanalsmastern (DVD eller ADAT) kan även köpas av oss vid intresse.

Övrig tid finns pris för en helgdag eller vardagskväll (vid kortare inpelningar och mastering). Görs masteringen vid ett inspelningstillfälle så betalar ni inget extra för det och då är det den mastrade versionen av inspelningen som ni får på CD-R skivan.

Kontakta oss för prisuppgifter!

Ange gärna vilken musikstil ni spelar, hur många som spelar i bandet och hur många låtar ni har tänkt spela in vid bokning och förfrågningar.

Prisuppgifter karaoke

Vårt standardpris är 1000:- inklusive moms för en timme i studion och inspelning av tre låtar. Inspelningen mixas sedan och ni får den skickad via posten inom en vecka. Vill ni stanna i studion längre och spela in fler låtar? Tveka inte att kontakta oss!


©2002 NLP Music · Design by Henrik K Johansson.